Financiële diensten

KOENE AUTO B.V. biedt u een groot assortiment van financiële diensten en verzekeringsproducten aan om de aankoop van uw nieuwe Fiat te vereenvoudigen.

U bent een particuliere of zakelijke rijder en denkt erover een nieuwe of gebruikte Fiat aan te schaffen. Dat is natuurlijk een fantastisch idee. De vraag is nu alleen nog hoe u het financieel gaat regelen. U kunt kiezen uit: leasen, financieren of kopen. Fiat adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze, ook als het om de autoverzekering of verlenging van de garantie gaat

PRIVATE LEASE

U de brandstof, wij de rest

 

Met Private Lease stelt u uw nieuwe Fiat samen zoals u het wilt. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto. Wij regelen alles, u hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen. Neem contact met ons op voor uw Private Lease tarief.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARTICULIER FINANCIEREN

Een betaalplan met vaste maandbedragen

 

U koopt uw nieuwe of gebruikte droomauto en maakt bij de betaling slim gebruik van een Fiat financiering. U hoeft niet in één keer die investering te doen, maar betaalt in vaste maandbedragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

 

 

 

 

ZAKELIJK LEASEN

Een vast leasebedrag per maand

 

U wilt beschikken over een auto zonder deze te bezitten. U besteedt de investering, de administratie en het risico op waardeverminderingen liever uit. U betaalt alleen een vast leasebedrag per maand. De looptijd? Die bepaalt u helemaal zelf.

 

 

 

ZAKELIJK FINANCIEREN

U betaalt in vaste maandbedragen

 

Bij het kopen van een nieuwe of gebruikte auto voor uw bedrijf, kunt u slim gebruikmaken van een zakelijke financiering. U betaalt in vaste maandbedragen zonder verrassingen. U houdt meer werkkapitaal over, omdat u de investering niet in één keer hoeft te doen.

FIAT AUTOVERZEKERING

Lage premies, unieke voorwaarden

 

De Fiat Autoverzekering biedt een unieke dekking tegen een zeer scherpe premie. Profiteer onder meer van: tot 5 jaar aanschafwaardegarantie, geen eigen risico, reparatie bij uw eigen vertrouwde Fiat dealer met originele Fiat onderdelen.

FIAT EXTRA GARANTIE

Zekerheid zo lang u maar wilt

 

Met Fiat Extra Garantie kunt u de garantieduur tot wel 7 jaar verlengen. Dat betekent 7 jaar lang kosteloze reparatie van defecten en gebreken, inclusief pech-en mobiliteitshulp in heel Europa, zonder eigen risico.

Deze link bevat de belangrijkste door de wet vereiste informatieve documenten over transparantie en leveringsvoorwaarden met betrekking tot de producten en diensten van FCA Capital.