Fiat Panda Easy Hybrid

Modellen

Overzicht

Fiat Panda

Benzine - Benzine + LPG - CNG/Benzine - Diesel
69 - 80 pk / 51 - 59 kW
3,2 - 6,9 BZ (l/100km) / 2,6 - 3,9 CNG (kg)
5
Euro 6
Handgeschakeld

Details

Voertuig beschrijving

Inleiding

Er is een Panda voor iedereen!

 

Origineel, slim en verrassend: de Panda weet altijd met zijn tijd mee te gaan en toch zichzelf te blijven.

 

Bijzonderheden

  • Nieuwe lakkleur
  • Uconnect infotainmentsysteem
Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design

100% Panda
Alleen wie zijn ware aard durft te tonen, kan uniek zijn. Zoals de Panda.. De Fiat Panda lacht je toe! Met verrassend veel ruimte. En een uitgebreide standaarduitrusting. De ideale stadsauto. Compact en slim. Comfortabel en functioneel. Vlot en ongecompliceerd. Schoon en efficiënt.

 

Rond of vierkant?

Als er één ding is dat de Panda tot Panda maakt, is het de beroemde 'Squircle'. Even speels en veelzijdig als de Panda zelf, keert deze kruising tussen vierkant (square) en rond (circle) overal in het design terug. Niet alleen in de basisvormen van de auto, maar ook in details als de schakelaars op het dashboard.

 

Nog mooier, nog completer

De Panda lijkt zo eenvoudig, maar is het niet! Met zijn nieuwe stuurwiel, nieuwe grafisch ontwerp voor de dashboardinstrumenten, nieuwe bekledingscombinaties en het Uconnect Radio-systeem met Bluetooth en smartphone-houder is hij helemaal up-to-date en biedt hij meer stijl dan ooit.

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design en Comfort

Ik ga op reis en neem mee...
In de Fiat Panda heeft alles z'n eigen plek. Het interieur biedt maar liefst veertien verschillende opbergvakken, waaronder een groot open vak in het dashboard en slimme oplossingen als een muntenhouder, een pennenhouder en zelfs een tissue-houder.

 

Wat is jouw (be)kledingstijl?
Voor de stoelbekleding heb je de keuze uit maar liefst zes kleurencombinaties: zwart met rood of zwart met grijs, beide met of zonder rode of grijze contraststiksels. Te combineren met grijs of titanium voor de omlijsting van het dashboard.

 

Antracietgrijs of Titanium?
Afhankelijk van de stoelbekleding is de omlijsting van het instrumentenpaneel en het handige grote open opbergvak in het dashboard uitgevoerd in antracietgrijs of titanium.

 

Praktisch als vanouds
De nieuwe Panda is praktisch als vanouds: de achterbank kan in zijn geheel of in delen worden neergeklapt. De rugleuning van de passagiersstoel kan voorover worden neergeklapt om ruimte te scheppen voor het meenemen van lange voorwerpen. De achterzijde ervan is voorzien van een handig tafelblad, maar je kunt op deze manier natuurlijk ook een gerieflijke chaise longue creëren. Net wat je wilt.

 

Duidelijke taal
Het nieuw ontworpen stuurwiel is nu ook verkrijgbaar met audio- en telefoonbedieningstoetsen. En met lederen bekleding. De dashboardinstrumenten hebben een nieuw grafisch ontwerp, waardoor je aan één blik voldoende hebt om precies te zien wat je wilt weten.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie

Non-stop music
Het nieuwe Uconnect Radio-systeem maakt rijden met de Panda nog leuker. Via Bluetooth of de USB- of Aux-ingang kun je je eigen muziek afspelen of streamen vanaf je smartphone. Als je die in de houder op dashboard plaatst, heb je ook toegang tot een aantal handige apps die speciaal voor de Panda zijn ontwikkeld. Gewoon via het scherm. Of met spraakcommando's als je dat liever hebt.

 

Radio, playlist of telefoontje?
Naar je favoriete webradiostation of playlists luisteren. Je contacten beheren. Kijken wat voor weer het wordt. Het Uconnect Radio-systeem van de Panda heeft overal een app voor. Zelfs om je Panda terug te zoeken als je niet meer weet waar hij geparkeerd staat.

 

Het nieuwe reizen
Met de gratis app Panda MY APP kun je je smartphone aan het Uconnect Radio-systeem van de Panda koppelen. Zo heb je onderweg niet alleen toegang tot je playlists, agenda en contacten, maar ook tot een aantal handige apps zoals eco:Drive om schoner en zuiniger te rijden en Find My Car om je Panda terug te zoeken als je hem kwijt bent.

 

Start&Sto-Systeem
De Panda doet er alles aan om onnodig brandstofverbruik te voorkomen. Telkens als je even moet stoppen in het verkeer, wordt de motor afgezet. Zodra je weer weg wilt rijden, wordt hij automatisch weer gestart. In combinatie met de Gear Shift Indicator (GSI) die aangeeft wanneer je beter een andere versnelling kunt kiezen, levert dat een aardige besparing op.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Prestaties en Veiligheid

Ecologische Panda
Welkom aan boord van de Panda: 5-motoren, alle met een laag verbruik en hoge prestaties, 6 Euro, betrouwbaar en pittig. De innovatieve TwinAir Turbo-benzinemotor van de Panda is een toppunt van efficiëntie. De reductie van de cilinderinhoud (downsizing) zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-emissie en het brandstofverbruik tot 30% mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en met behoud van pittige prestaties.

 

Superpanda
Een geruststellende gedachte. Twee frontairbags, twee hoofdairbags en als je wilt ook twee zijairbags: het airbagsysteem van de Panda zorgt voor een goede bescherming van jou en je passagiers. De voorstoelen hebben bovendien anti-whiplash-hoofdsteunen die het risico op nekletsel bij een aanrijding van achteren aanzienlijk verkleinen. En voor de kleinste passagiers is de achterbank voorzien van magnetische Isofix-bevestigingen voor een kinderzitje.

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Fiat Panda

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->