Fiat 500X Urban

Modellen

Overzicht

Fiat 500X Urban Look

Benzine
120 pk / 88 kW
5,8 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Handgeschakeld

Details

Voertuig beschrijving

De nieuwe Fiat 500X Urban

De SUV van de toekomst

De nieuwe 500X is standaard voorzien van LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. Met de nieuw ontworpen voor- en achterbumper wordt het stoere karakter van de 500X versterkt en het vernieuwde interieur zorgt voor nog meer elegantie en comfort. De nieuwe 500X is vlotter, stijlvoller en eigenzinniger dan ooit.

Nieuwe technologie zal ons dagelijks leven veranderen. Maar hoe precies, weet niemand. Wel staat vast dat het onze mogelijkheden verder zal vergroten. Onze ervaringen verder zal verbreden. En onze wereld nog veiliger, leuker en mooier zal maken. De technologie van de nieuwe fiat 500x is klaar voor de toekomst en geeft u daar nu alvast een voorproefje op

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Design & Comfort

Design

Nieuwe LED-koplampen, LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. De nieuwe 500X is voorzien van interieur- en exterieurdetails gebaseerd op de laatste trends. Verover de stad in stijl met de 500X Urban.

 

Stijlvol als altijd

De nieuwe LED-achterlichten van de 500X hebben een hart in carrosseriekleur. De LED-lampen waarmee ze zijn uitgerust, zorgen ervoor dat u niet alleen onder alle omstandigheden goed zichtbaar bent, maar ook in stijl opvalt.

 

Stoer en stijlvol

Zijn nieuw ontworpen bumpers versterken het stoere karakter van de nieuwe 500X Urban en maken hem tot een schitterende verschijning.

 

Schoonheid van binnen

De nieuwe 500X Urban is van binnen even stijlvol als van buiten. Met perfect bij elkaar passende materialen en exclusieve details als eco-lederen inzetstukken, het dashboardpaneel in carrosseriekleur en het bekende 500-logo op de hoofdsteunen, is een omgeving gecreëerd die uitnodigt tot plaatsnemen en wegrijden. Elke dag opnieuw.

 

Tot in detail

Het interieur van de nieuwe 500X Urban is tot in het kleinste detail doordacht. Zo onderscheidt het ergonomische stuurwiel dat is voorzien van geïntegreerde audio- en telefoonbediening zich door een optimale grip in combinatie met bedieningscomfort.

 

Perfect overzicht

Het instrumentenpaneel van de 500X is herzien om de afleesbaarheid verder te perfectioneren. Eén blik is voldoende om alle informatie te zien die u tijdens het rijden nodig hebt.

 

Beter zicht

De innovatieve LED-koplampen hebben een tot 20% hogere lichtopbrengst dan conventionele halogeenlampen. Daarnaast zijn ze tot 66% energiezuiniger en gaan ze aanzienlijk langer mee.

De subtiele designdetails, exclusieve bekledingsstoffen, duidelijk afleesbare instrumenten en het nieuwe stuurwiel zorgen voor een mix van stijl en rijcomfort

EXTERIEUR

 • - Nieuwe voor- en achterbumper
 • - Nieuwe LED-dagrijlichten en LED-achterlichten
 • - 17-inch lichtmetalen velgen
 • - Buitenspiegels in carrosseriekleur
 • - Verchroomde portierhandgrepen en andere exterieurdetails
 • - Privacy glass
 • - Automatisch dimmende binnenspiegel
 • - LED-koplampen

 

INTERIEUR & COMFORT

 • - Nieuwe exclusieve bekledingsstof
 • - Nieuw stuurwiel met audio- en telefoonbediening en bekleding van eco-leder
 • - Airconditioning handmatig
 • - Dashboardpaneel in carrosseriekleur
Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Technologie & Veiligheid

De veiligheid van de toekomst

De 500X Urban beschikt over de technologie van de nieuwste generatie om te zorgen dat u zich overal veilig en ontspannen door het drukke stadsverkeer kunt bewegen.

Een auto die de weg kan lezen? Het kan dankzij de nieuwe rij-assistentietechnologieën!

Vanaf vandaag is er een auto die de weg kan lezen: de 500X is voorzien van de nieuwste technologieën. Met deze nieuwe rij-assistentiesystemen zorgt de 500X ervoor dat u altijd alles onder controle heeft tijdens het rijden. Hij herkent de belangrijkste verkeersborden langs de weg en waarschuwt wanneer u harder rijdt dan toegestaan.

 

Traffic Sign Recognition

Dit systeem herkent met behulp van een camera achter de voorruit de belangrijkste verkeersborden langs en boven de weg en geeft deze als pictogram weer in het instrumentenpaneel. Wanneer u harder rijdt dan toegestaan, verschijnt er een waarschuwing.

 

Intelligent Speed Assist

De intelligente snelheidsbegrenzing zorgt dat een druk op de knop volstaat om de rijsnelheid aan te passen aan de geldende maximumsnelheid, zoals die door de verkeersbordherkenning wordt waargenomen.

 

Autonomous Emergency Brake

Deze autonome noodremfunctie waarschuwt wanneer er met een hogere snelheid wordt afgereden op een langzamer rijdende voorligger. Het systeem geeft een korte remimpuls om u tot remmen aan te sporen. Indien nodig activeert het systeem automatisch  de remmen om een botsing te voorkomen  of de gevolgen daarvan te beperken.

 

Lane assist

Op basis van camera’s waarschuwt de actieve rijstrookbewaking u voor het mogelijk onbedoeld verlaten van de rijstrook: wanneer u de rijstrookmarkering op de weg overschrijdt zonder richting aan te geven, verschijnt er een waarschuwing in het instrumentenpaneel, terwijl u met tegendruk  in het stuurwiel wordt aangespoord weer  in uw rijstrook terug te keren.

 

Safety distance manager

Deze geavanceerde vorm van cruise control  houdt automatisch een veilige afstand aan tot een voorligger die in dezelfde rijstrook rijdt. De afstand  tot u voorligger kunt u zelf naar wens instellen  (dit systeem werkt vanaf 30 km/uur).

 

Adaptive High-Beam

Met dit systeem is het mogelijk om ook ‘s nachts veilig te rijden dankzij een maximale helderheid in elke situatie. Het schakelt van de grootlichten over op de dimlichten wanneer het de achter- of voorlichten van een ander voertuig detecteert, en schakelt terug op de grootlichten zodra de lichten zijn verdwenen.

 

Rear Cross Path Detection

Dit systeem biedt hulp bij het achteruit wegrijden uit een parkeervak of onoverzichtelijke uitrit. Het wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling en waarschuwt u met een oplichtend waarschuwingssymbool in de buitenspiegel voor kruisend verkeer achter de auto.

 

Achteruitrijcamera

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren en andere lastige manoeuvres. De zone achter de auto wordt haarscherp weergegeven op het Uconnect™-scherm in het dashboard, waarbij dynamische hulplijnen aangeven hoeveel ruimte u nog heeft en in welke richting u moet sturen om de auto perfect op z'n plek te zetten.

 

Dodehoekindicator

De parkeersensoren in de voor- en achterbumper  helpen u bij parkeermanoeuvres en achteruit rijden:  ze waarschuwen u met behulp van geluidssignalen  bij het naderen van een obstakel voor of achter de auto.

 

6 Airbags

De Fiat 500X stelt veiligheid voorop. Daarom zijn alle versies standaard uitgerust met zes airbags: twee dualstage frontairbags, twee zijairbags en twee gordijnairbags.

 

Parkeersensoren voor en achter

De parkeersensoren in de achterbumper vergemakkelijken inparkeren en manoeuvreren. Nieuw voor de 500X zijn parkeersensoren voor de voorbumper: ze waarschuwen u met behulp van geluidssignalen bij het naderen van een obstakel voor of achter de auto. Zeker in de stad kan dat goed van pas komen!

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Motoren

Groen van nature

Efficiency laten we samen zorgdragen voor een schonere planeet. De nieuwe 500x helpt daarbij.

Het motorenaanbod van de 500X is volledig vernieuwd: de nieuwe turbomotoren met directe benzine-inspuiting zijn licht en compact, waardoor ze niet alleen garant staan voor een vlotte acceleratie, maar ook uiterst spaarzaam met brandstof omgaan. Ontdek de nieuwe turbomotoren met directe benzine-inspuiting: kleiner, stiller, tot 20% zuiniger en tóch sterker.
Met de nieuwe benzinemotoren draagt de 500X  bij aan een duurzame toekomst.  Daarom wordt hij aangeboden met een tweetal hightech turbo-benzinemotoren die nieuwe maatstaven voor hun klasse stellen op het gebied van brandstofzuinigheid, prestaties, acceleratievermogen en rijcomfort.

 

De nieuwe turbobenzinemotoren van de 500X kenmerken zich door een bijzonder spaarzaam karakter: hun brandstofverbruik ligt tot 20 procent lager dan bij hun voorgangers. Toch is dat niet te merken aan de prestaties. Integendeel: doordat een groot deel van het koppel al bij lage toerentallen beschikbaar is, biedt zowel de 120 pk variant als de 150 pk versie ongekende veel rijplezier. De stilheid van de nieuwe motoren zorgt voor rust en comfort.

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Connectiviteit

In contact met de wereld van morgen.

Onderweg gewoon bereikbaar zijn? Apps, vrienden en muziek: met de nieuwe 500X blijft u altijd connected onderweg. In de nieuwe 500X Urban kunt u uw telefoon makkelijk gebruiken. Alle versies zijn standaard uitgerust met een Uconnect™ LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-kleurentouchscreen, Apple CarPlay en ondersteuning van Android Auto™.

 

Apple CarPlay

Wat hebt u aan de nieuwste iPhone als u hem niet kunt gebruiken wanneer u wilt? Apple CarPlay is de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken. De snelste weg naar uw bestemming zoeken, berichten lezen en versturen, bellen naar huis of met de zaak, uw favoriete muziek afspelen. Het kan allemaal handsfree, zodat u uw ogen op de weg gericht kunt houden.

 

Uconnect™-systeem met 7-inch HD-scherm

Het standaard Uconnect™-systeem van de 500X Urban is uw ideale bijrijder. Een paar tikken op het scherm volstaan om even naar huis te bellen, een berichtje te beluisteren, een playlist te selecteren of de actuele verkeerssituatie te checken.

 

Mopar® Map Care

Wegen veranderen voortdurend. Met Mopar® Map Care bent u de eerste drie jaar verzekerd van gratis kaartupdates voor het Uconnect™-navigatiesysteem.

 

Mopar® Connect

Met Mopar® Connect kunt u alles wat met uw auto te maken heeft op afstand regelen. Opzoeken waar uw auto geparkeerd staat, thuis vanaf de bank de portieren voor alle zekerheid nog een keer vergrendelen, een oogje op uw auto houden als u hem hebt uitgeleend, of even de onderhoudsstatus checken: gewoon allemaal op uw mobiele telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Energielabel vanaf

Bent u geïnteresseerd in deze auto?

Overzicht

Fiat 500X Urban Look

Testen
Twijfelt u nog? Test uw nieuwe Fiat voordat u hem koopt.
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.
-->